- malwa
- malwa@malwa.pl
- Tel. (33) 853 64 83
Skontaktuj się z firmą Dodaj do ulubionych Zobacz opinie
- Śląskie
- Bielsko-Biała (33 km)
- Brenna
- 43-438
- Janty 11
Malwa
Wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe oraz firmowe to kolejny punkt z szerokiej oferty jaką do Państwa kierujemy. Kilkunastoletnie doświadczenie jest gwarancją najwyższej jakości proponowanych przez nas usług poczynając od drobnych poczęstunków, a kończąc na wystawnych bankietach, na których serwujemy wykwintne potrawy, ekskluzywne dania oraz zakąski zarówno na zimno jak i na gorąco. Wśród bogatej oferty kulinarnej, przygotowanej przez szefa kuchni dominuje przede wszystkim tradycyjna kuchnia polska, ale na życzenie całe menu może opierać się na kompozycji własnej Klienta.
Ośrodek nasz dysponuje, przestronnymi pokojami 2 i 3 osobowymi oraz apartamentami typu studio. Zapraszamy na pobyty weekendowe, wakacyjne, świąteczne - zawsze mamy przygotowaną specjalną ofertę hotelową zarówno dla grup zorganizowanych jak i klientów indywidualnych. Organizujemy również obozy sportowe, kolonie, pobyty rehabilitacyjne oraz inne zgodnie z życzeniem klienta.
Wierzymy, że nasze wieloletnie doświadczenie oraz malownicze położenie ośrodka u ujścia potoku Jatny do rzeki Brennicy pozwalające rozkoszować się widokiem na pobliskie pasma górskie sprawią, iż czas spędzony u nas będzie dla Państwa niezapomnianym przeżyciem.
Informacje szczegółowe
Liczba osób: 120
Liczba miejsc noclegowych: 30
Cena za menu: 140 - 180 zł
Udogodnienia
Kominek
Sala konferencyjna
Parking
Sauna
Akceptacja zwierząt
Plac zabaw
Dla niepełnosprawnych
Projektor / rzutnik
Możliwość zorganizowania
Wesela
Imprezy integracyjne
Wieczory panieńskie / kawalerskie
Inne imprezy okoliczkościowe
Dodatkowo
Dla większego grona klientów (np. podczas przyjęcia) oferujemy pieczone prosiaki oraz jagnięta, które porcjowane na oczach gości są nie lada ucztą. Nad całością sprawnie działającej kuchni czuwa właściciel, który nie tylko lubi komponować dania, ale nie lekceważy popularnego powiedzenia, iż "je się oczami", stara się bowiem, aby każde danie cieszyło wpierw wzrok zanim podniebienie gościa doceni jego smak.